Anul 2017, pentru Crosul Companiilor B2RUN

Vești bune pentru alergătorii noștri! Dacă până acum nu ați putut opta pentru alergarea în echipă, din 2017, în fiecare oraș, toate evenimentele de la Crosul Companiilor B2RUN vor fi împărțite între cele două probe: “individual” si “echipe”, cu reguli bine stabilite.

Dacă alegeți proba de echipă, trebuie să aveți un grup format din 3 persoane care să alerge împreună pe tot parcursul cursei și să treceți linia de sosire simultan.

BR2RUN arată mai bine în 2017

De asemenea, noua imagine pune accent pe valorile și ambițiile viitoare ale Crosului Companiilor B2Run. Cu alte cuvinte, vrem să întărim ideea că B2Run este lider absolut în domeniul curselor corporate. În plus, avem din 2017 și un website și o platformă de înregistrari mult mai prietenoase cu utilizatorii ei.

Alergători B2Run pe tot globul

Africa de Sud și Olanda se alătură celor 5 țări care organizează deja evenimente de alergare pentru companii. Până acum, Crosul Companiilor B2Run a înregistrat participări record de aproximativ 200.000 de alergători în Germania, România, Elveția, Portugalia și Spania, iar China, Japonia si Brazilia e posibil să-și deschidă porțile B2Run în 2018.

Lasă un răspuns

Înscrie-te la newsletter